Oplev Tottenham: Den anden klub i det nordlige London.

 Oplev det revitaliserede Tottenham Hotspur under ledelse af træner Ange Postecoglou, når holdet tager hul på en forrygende sæson. Fordyb dig i det moderne vidunder i form af Tottenham Hotspur Stadium; det største i London! Tottenham Hotspur er en klub fra det nordlige London. I denne artikel beskriver vi i detaljer, hvorfor du bør se Spurs på stadion i denne sæson!

1- Tottenham har fået den bedste sæsonstart i næsten 15 år!

Tottenham Hotspur har fået en bemærkelsesværdig start på sæsonen under deres nye træner, Ange Postecoglou. De har forvandlet sig fra et lidt kedeligt og Kane-afhængigt hold til et initiativrigt, offensivt hold, der er rigtig underholdende at se på, takket være den tidligere Celtic Glasgow-træner.

Det har gjort at Tottenham i skrivende stund er ubesejret i denne sæson (en bedrift som kun deres store rival Arsenal ligeledes har opnået). Spurs kan roligt sætte deres lid til en Heung Min Son, der har udviklet sig til topscorer, siden Kane forlod holdet, samt en James Maddison, der er brandvarm i denne sæson. Den tidligere Leicester-spiller, som Postecoglou har placeret som nummer 10, blomstrer bogstaveligt talt i denne sæson og gør det muligt for Spurs at spille meget attraktiv fodbold!

Efter den mirakuløse rejse mod den første Champions League-finale i klubbens historie i sæsonen 2018-2019, kan Spurs mon opnå endnu en milepæl i denne sæson? Vil de være i stand til at holde trit med det niveau, som Guardiolas tropper har sat gennem de seneste par sæsoner? Det er i hvert fald, hvad Spurs-tilhængerne, som har ventet desperat i over 60 år, håber på. Opgaven er stillet, nu er det din tur til at spille en rolle ved at komme og støtte dette Tottenham 2.0-hold!

2- Det ultramoderne stadion

Tottenham Hotspur Stadium er i øjeblikket det største stadion i London. Med en kapacitet på 62.850 tilskuerpladser rangerer det blandt de tre største stadioner i England, lige efter Old Trafford og selvfølgelig Wembley. 

Men det er ikke kun kapaciteten, der gør dette stadion vidunderligt, men også at det er en sand perle inden for teknologi og modernitet. Tottenham-stadionet er nemlig det første stadion i verden med en optrækkelig, delbar bane. Det gør det også muligt for stadionet at være vært for en NFL-kamp i London hvert år samt koncerter.

Det kan også prale af Europas største bar, “Goal Line Bar”, en 65 meter lang bar på den sydlige tribune, som nok skal glæde engelske fodboldfans, der elsker fodbold og en god øl! Stadionet har også adskillige restauranter og et hotel med over 180 værelser inde på stadionet. Dette bør begejstre alle fodboldrejseentusiaster; stadionet har alt, hvad en fodboldfan kan ønske sig: passionerede fans, et stadion, der er de største europæiske klubber værdigt, og et hold, der går ind for offensiv fodbold. Hvad mere kan man ønske sig?

3- Steder, hvor man kan være en ægte Spurs-fan

Hvis du planlægger at tage til London for at se en Tottenham-kamp, er du nødt til at kende til de steder, der gør Tottenham til det, som klubben er. Til at starte med vil jeg gerne fortælle dig lidt om ‘Elmhurst’, som genåbnede i år; det er i sandhed pubben for Spurs-tilhængere. Et virkelig fedt sted at fordybe sig i sportskultur og også et godt sted at få en drink med vennerne eller spise fish and chips før kampen! 

Du bør også besøge ‘The Bricklayer’. Det er ligeledes en pub, hvor du kan møde Spurs-tilhængere og diskutere dit yndlingsholds opstilling, men også bare få en øl på terrassen. Pubben ligger tæt på stadionparkeringen, så den er perfekt, hvis du kommer til stadion i bil. Her er to steder, hvor du kan opleve et moment i Spurs-ultras sko!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *