De bedste hold at holde øje med, inden sommeren slutter

Sommeren er næsten forbi, men alligevel ikke helt. Denne tid på året er altid fantastisk. Vejret er (for det meste) stadig vidunderligt, og de bedste fodboldligaer rundt om i Europa begynder. Her er de bedste hold at holde øje med, inden sommeren 2023 er forbi.

FC Barcelona

I denne sæson er det første gang siden 1956, at FC Barcelona ikke spiller deres hjemmekampe på Camp Nou. Det tredjestørste fodboldstadion i verden (når det gælder kapacitet) er ved at blive renoveret, og derfor spiller Barca på Montjuic stadion (det olympiske stadion i byen). La Liga-sæsonen 2023-24 er allerede i gang, og denne sæson er en enestående mulighed for at se Barca spille deres hjemmekampe på et andet stadion. Gå ikke glip af denne mulighed.

Real Madrid

Da Borussia Dortmund købte den dengang 17-årige Jude Bellingham tilbage i 2020, blev han anset for at være et af de største talenter i verden. Nu, tre år senere, vokser den unge englænders omdømme hele tiden. Sidste sæson var hans hidtil bedste, og nu har han taget sit talent med til den spanske hovedstad, hvor han (sandsynligvis) vil fortsætte med at gøre sig bemærket i europæisk topfodbold. Når hans karriere er slut, kan han meget vel blive betragtet som en af de bedste midtbanespillere, der nogensinde har begået sig på banen. Grib muligheden for at se Bellingham og hans holdkammerater i Madrid live, inden sommeren er forbi.

Liverpool FC

Jordan Henderson, James Milner og Fabinho er der ikke længere. I stedet har Liverpool en yngre og mere spændende midtbane med nytilkomne Dominik Szoboszlai og Alexis Mac Allister. Hvem vil ikke gerne se dem live på Anfield? et af de bedste stadions i verden! Premier League er allerede i gang, og Liverpool ønsker at tage hævn for sidste sæsons fiasko.

Arsenal

De har allerede hentet sæsonens første titel hjem ved at slå Manchester City i Community Shield. Men ingen vil rigtig bekymre sig om den titel, hvis resten af sæsonen er en fiasko for Arsenal. Intet tyder dog på en fiasko for Mikel Artetas mandskab. Holdet ser stærkere ud i denne sæson, og hvorfor ikke se en Arsenal-kamp, før sommeren er ovre, og regnen tager et fast greb om Storbritannien?

Napoli

De italienske mestre går efter at vinde Serie A-titlen to gange i træk. Men kan de gøre det? Inter og Milan ser begge stærke ud, og særligt Milans tilføjelser til deres allerede stærke trup ser lovende ud. Napoli vil være jaget vildt i denne sæson, men de vil sikkert nyde det. Og nu vi taler om at nyde det –Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *