Vilkår og Betingelser for konkurrencen

Vilkår og Betingelser for konkurrencen:

1. Promotoren er: TravelGroep BV. (virksomhedsnr. 02096299)], hvis hovedkontor findes på John M. Keynesplein 12-46 1066 EP Amsterdam, Netherlands.

2. Konkurrencen er åben til EU-beboere minimum 18 år gamle, bortset fra ansatte hos TravelGroep BV og deres nære relationer, samt andre, der på anden vis er tilknyttet organisationen eller bedømmelsen af konkurrencen.

3. Der er intet krav om gebyr eller køb for at deltage i konkurrencen.

4. Ved at deltage i denne konkurrence, indikerer deltageren hans/hendes accept af at blive bundet af disse vilkår og betingelser.

5. Vejen til at deltage i konkurrencen og oplysninger om, hvordan man deltager, findes på Facebook og Instagram

6. Kun en deltagelse per person accepteres. Deltager samme person flere gange, vil yderligere deltagelser blive diskvalificeret.

7. Sidste dato for tilmeldelse er 31-03-2023. Efter denne dato accepteres ikke yderligere deltagelse i konkurrencen.

8. Der tages ikke ansvar for deltagelse, der ikke er modtaget uanset årsag.

9. Reglerne for konkurrencen og hvordan man deltager, er som følgende:

10. Promotoren forbeholder sig retten til at annullere eller ændre konkurrencen og de tilhørende vilkår og betingelser uden varsel i tilfælde af katastrofe, krig, civile eller militære forstyrrelser, Guds handling eller andet reelt eller forventet brud på gældende lovgivning eller regulering, eller andre begivenheder uden for promotorens kontrol. Ændringer til konkurrencen vil blive oplyst til deltagerne hurtigst muligt af promotoren.

11. Promotoren står ikke til ansvar for unøjagtige præmiedetaljer, der er oplyst af deltagere eller af tredjeparter tilknyttet konkurrencen.

12. Præmien er en rejse hvor man kan se Liverpool FC mod Brentford den 6. maj 2023. Rejsen inkluderer hotelophold og flybilletter, udvalgt og organiseret af TravelGroep BV. Præmien kan ikke udbetales i kontanter eller andre alternativer. Præmien kan ikke overføres til andre. Præmien har forbehold for tilgængelighed, og vi forbeholder os retten til at erstatte præmien med et alternativ af tilsvarende værdi uden varsel.

13. Vinderne vil blive valgt: Tilfældigt af software, ud fra alle deltagelser modtaget og godkendt af Promotoren eller dens agenter fra TravelGroep BV.

14. Vinderen vil få besked via e-mail og på Facebook inden for 28 dage efter sidste dato af konkurrencen. Hvis vinderen ikke kan kontaktes, eller ikke gør krav på præmien inden for 14 dage af beskeden, forbeholder vi os retten til at trække præmien tilbage fra vinderen, og vælge en ny vinder i stedet.

15. Promotoren vil give vinderen besked om hvornår og hvordan præmien kan hentes/modtages.

16. Promotorens beslutning i forhold til alle anliggender relateret til konkurrencen er gældende, og kan ikke diskuteres.

17. Ved at deltage i denne konkurrence, indikerer deltageren hans/hendes accept af at blive bundet af disse vilkår og betingelser.

18. Konkurrencen og disse vilkår og betingelser er reguleret af Hollandsk lov, og alle tvister vil alene være underlagt Hollandsk lovgivning.

19. Vinderen accepterer brugen af hans/hendes navn og billede i givent PR-materiale, sammen med deres deltagelse i konkurrencen. Personlige data relateret til vinderen og andre deltagere vil udelukkende blive brugt i henhold til nuværende databeskyttelseslovgivning, og bliver ikke videregivet til en tredjepart uden deltagerens forudgående samtykke.

20. Vinderens navn vil være tilgængeligt i 28 dage efter sidste dato for deltagelse, ved at sende en e-mail til følgende adresse: [email protected]
21. Deltagelse i konkurrencen anses som værende accept af disse vilkår og betingelser.

22. Denne promovering er på ingen måde sponsoreret, godkendt eller administreret af, eller associeret med, Facebook, Instagram eller andre Sociale netværkstjenester. Du giver dine oplysninger til TravelGroep BV, og ikke til andre parter. De givne oplysninger vil ikke blive brugt i henhold til følgende privatlivspolitik, som kan findes på https://www.fodboldtravel.dk/kundeservice/privatliv-og-sikkerhed/.

23. TravelGroep BV har ret til, efter eget skøn og på hvilket som helst tidspunkt, at ændre disse vilkår og betingelser, og disse ændringer træder i kraft med det samme, efter at have oplyst dem på hjemmesiden.

24. TravelGroep BV forbeholder sig også retten til at annullere konkurrencen, hvis omstændigheder uden for deres kontrol måtte opstå.

25. Af alle deltagerne, der deltog i konkurrencen fra hvilket som helst af brand-navnene fra TravelGroep BV gennem Europa, vil kun en deltager kunne vinde præmien.